Laat bij ons buttons bedrukken voor op een evenement. Een button is een klassieker die haar werk goed doet. Ze is dan ook onmisbaar als merchandising. Bij ons vind je een aanbod aan diverse te bedrukken buttons, van verschillende formaten. Van de klassieke variant tot aan grappige versies. Wat dacht je van onze button met opener? Of die met magneet, zodat je hem op bijvoorbeeld de koelkast kunt plakken. Dit is een relatief goedkoop relatiegeschenk, maar eentje met groots effect. Ideaal om bijvoorbeeld uit te delen, zodat potentiële klanten een aandenken aan jou hebben. Of laat je medewerkers rondlopen met een button met logo om zo herkenbaarheid te creëren.

7 artikel(en)

 • Kleine buttons voor reclame ?44mm

  Button MiniPin

  Kleine buttons voor reclame Ø44mm
  Dit promotieartikel om te bedrukken met je bedrijfslogo is de goedkoopste button uit onze collectie en heeft aan de achterkant een veiligheidsspeld.

  Prijs vanaf: € 0,09
 • Grote reclame button ?58mm

  Button PinStyle

  Grote reclame button Ø58mm
  Deze buttons om te bedrukken met een bedrijfslogo, zijn een goedkoop en klassiek reclameartikel. Ideaal om te gebruiken als merchandising!

  Prijs vanaf: € 0,10
 • Button met spiegel om te bedrukken ?75mm

  Button met spiegel PinView

  Button met spiegel om te bedrukken Ø75mm
  Als je op zoek bent naar een origineel en goedkoop bedrijfsgeschenk voor de bezoekers van een beurs, dan zijn deze buttons met spiegel en logo een aanrader.

  Prijs vanaf: € 0,19
 • Sleutelhanger met button en opdruk ?44mm

  Button sleutelhanger MiniPin

  Sleutelhanger met button en opdruk Ø44mm
  Tegenwoordig zijn buttons met een logo een ware hype geworden. Daarom is deze sleutelhanger met button een perfect promotie geschenk.

  Prijs vanaf: € 0,19
 • Sleutelhanger met button en opdruk ?58mm

  Sleutelhanger met button PinStyle

  Sleutelhanger met button en opdruk Ø58mm
  Deze sleutelhanger is een alternatief voor de buttons met veiligheidsspeld. In dit geval kun je de button ophangen. Bedruk dit promotieartikel met je logo!

  Prijs vanaf: € 0,20
 • Button met flesopener en logo ?58m

  Button met opener PinCap

  Button met flesopener en logo Ø58m
  Deze leuke buttons om te bedrukken met je bedrijfslogo zijn voorzien van een flesopener en een magneetje. Een verrassend promotieartikel voor je klanten.

  Prijs vanaf: € 0,33
 • Sleutelhanger met button en flesopener ?58mm

  Sleutelhanger met button MultiPin

  Sleutelhanger met button en flesopener Ø58mm
  Dit promotieartikel is een combinatie van een sleutelhanger, een button en een flesopener. Een goedkoop en verrassend relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 0,33

7 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >