Ondanks dat deze promotieproducten in de categorie ´overig´ valt, zijn ze niet minder populair. Van schoenpoetsen tot vuilnisbakken en van een kompas tot aan een organizer voor in de auto. Deze artikelen komen altijd van pas! Door ze te bedrukken met een logo maak je ze extra persoonlijk. Hierdoor worden ze veelvuldig in contact gebracht met jouw merk, wat heel gunstig is. Kies uit deze categorie het product naar wens en ontwerp hem verder naar stijl.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Oranje
Doorzichtig
Fuchsia
Hout
Minimale afname
Themas

19 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • Spaarpot met opdruk in de vorm van een huis kleur doorzichtig

  Spaarpot Micasa

  Spaarpot met opdruk in de vorm van een huis
  Als je op zoek bent naar een spaarpot als reclameartikel, zijn deze goedkope spaarpotten die bedrukt kunnen worden met jouw merk, een echte aanrader.

  Prijs vanaf: € 1,66
  Bekijk details >
 • Spaarvarken voor reclameactiviteiten kleur blauw

  Spaarpot Piggy

  Spaarvarken voor reclameactiviteiten
  Deze te bedrukken spaarvarkens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Laat ze bedrukken en gebruik ze als promotie artikel tijdens reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 1,15
  Bekijk details >
 • Fietsbel met opdruk kleur zwart

  Fietsbel Colors

  Fietsbel met opdruk
  Mooie fietsbel die bedrukt kan worden met een bedrijfslogo. Gebruik ze als promotiemateriaal of als merchandising voor je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 0,88
  Bekijk details >
 • Parkeerkaart met bedrijfslogo

  Parkeerkaart ParkTime

  Parkeerkaart met bedrijfslogo
  Met deze parkeerkaarten kunnen jouw klanten aangeven hoe laat ze geparkeerd hebben. Laat ze als promotieartikel bedrukken met je bedrijfsnaam.

  Prijs vanaf: € 0,51
  Bekijk details >
 • Nooit meer een rommelige auto

  Organizer Carbox

  Nooit meer een rommelige auto
  Dit promotie artikel is een organizer voor in de auto die bedrukt kan worden met een bedrijfslogo om als relatiegeschenk aan klanten te geven.

  Prijs vanaf: € 5,53
  Bekijk details >
 • Organizer met opdruk voor in de auto

  Auto-organizer BackSeat

  Organizer met opdruk voor in de auto
  Door deze auto-organizers die bedrukt kunnen worden met je logo, als relatiegeschenk aan klanten te geven, zullen ze bij ieder gebruik aan jouw bedrijf denken!

  Prijs vanaf: € 4,24
  Bekijk details >
 • Zwarte riem met bedrijfslogo

  Riem Craftsman

  Zwarte riem met bedrijfslogo
  Met deze relatiegeschenken draag je een professioneel imago uit. De elegante zwarte riemen zijn van hoge kwaliteit en kunnen voorzien worden van een logo.

  Prijs vanaf: € 8,90
  Bekijk details >
 • Non-woven schoenentasje voor reclame

  Schoenenzak Protect

  Non-woven schoenentasje voor reclame
  Laat deze tassen bedrukken met een kleurenlogo van je bedrijf. Deze schoenenzakjes zijn ideale merchandising voor schoenwinkels en toeristische bedrijven.

  Prijs vanaf: € 0,54
  Bekijk details >
 • Schoenpoetsset om weg te geven

  Schoenpoets Loafers

  Schoenpoetsset om weg te geven
  Mooie schoenpoetsset, bestaande uit 5 accessoires in een blikken doosje dat je kunt laten bedrukken met je bedrijfslogo voor promotioneel gebruik.

  Prijs vanaf: € 2,45
  Bekijk details >
 • Promotie schoenpoetsset met opdruk

  Schoenpoets Derby

  Promotie schoenpoetsset met opdruk
  Stijlvolle 5-delige schoenpoetsset in cilindervormig doosje van kunstleer dat je kunt laten bedrukken met je bedrijfslogo. Ideaal als relatiegeschenk voor je klanten.

  Prijs vanaf: € 5,81
  Bekijk details >
 • Promotie kompassen voor publiciteit

  Kompas Cruiser

  Promotie kompassen voor publiciteit
  Klassiek kompas van aluminium in een aantrekkelijk metalen doosje dat bedrukt kan worden met een bedrijfslogo. Ideaal als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 4,01
  Bekijk details >
 • Klassiek model kompas voor reclame

  Kompas Rumbo

  Klassiek model kompas voor reclame
  Ben je op zoek naar goedkope relatiegeschenken die je klanten op koers houden? Dit model is voorzien van een klepje en je kunt het kompas bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 1,08
  Bekijk details >
 • Kompas met deksel voor reclame

  Kompas Scout

  Kompas met deksel voor reclame
  Dit klassieke formaat kompas is ideale merchandising voor sportieve evenementen en natuurliefhebbers. Bovendien kun je het kompas bedrukken voor merkpromotie.

  Prijs vanaf: € 2,80
  Bekijk details >
 • Geschenkdoosje voor bedrijfspennen

  Kokervormig hoesje

  Geschenkdoosje voor bedrijfspennen
  Dit doorzichtige kokervormige hoesje verandert een goedkope balpen met opdruk in een waardevol relatiegeschenk voor je klanten.

  Prijs vanaf: € 0,49
  Bekijk details >
 • Geschenkdoosje voor reclame pennen kleur zwart

  Kartonnen doosje

  Geschenkdoosje voor reclame pennen
  Dit kartonnen doosje wordt gebruikt om een eenvoudige pen met opdruk te veranderen in een aantrekkelijk relatiegeschenk voor je klanten.

  Prijs vanaf: € 0,10
  Bekijk details >
 • Flexibele leeslamp voor reclame

  Leeslampje Booklight

  Flexibele leeslamp voor reclame
  Dit relatiegeschenk om te bedrukken, is een boekenlegger en een leeslamp in één en kan in een gemakkelijke leespositie gebogen kan worden.

  Prijs vanaf: € 1,68
  Bekijk details >
 • Bedrukt naaisetje voor onderweg kleur beige

  Naaidoosje Fashion

  Bedrukt naaisetje voor onderweg
  Deze naaisetjes kunnen je heel wat ongemak besparen als je op reis bent. Ideale merchandising voor de reisbranche. Vergeet niet het doosje te laten bedrukken.

  Prijs vanaf: € 0,16
  Bekijk details >
 • Kerstboomhanger met logo hartjesvorm eerste weergave

  Ornament Valentine

  Kersthanger met logo van hout in hartvorm
  Houten hartvormige kersthanger met logo en rood lint.

  Prijs vanaf: € 0,41
  Bekijk details >
 • Organizer tas met logo voor oplaadkabels kleur zwart zesde weergave

  Organizer Cars

  Organizer tas met logo voor oplaadkabels
  Zorg dat je in de auto altijd alle oplaadkabels netjes bij elkaar bewaard in deze vierkante organizer met ritssluiting. Bovendien kun je de tas bedrukken.

  Prijs vanaf: € 9,56
  Bekijk details >

19 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ANDERE ARTIKELEN BEDRUKKEN

Wat zijn de goedkope producten in deze categorie?

Tot de goedkoopste merchandising in deze categorie behoren pennenhoezen, ideaal als aanvulling zodat ze niet breken tijdens het transport, parkeerkaarten, die worden gebruikt om de parkeertijd aan te geven, vuilnisbakken voor auto's, erg praktisch voor specifieke momenten, de tandenborstels, ontworpen om een ​​pakket te vormen met andere reisaccessoires en weg te geven in bureaus of de blauwlichtbril, die is ontworpen voor degenen die regelmatig met schermen werken.

Wat zijn passende momenten voor het geven van deze artikelen?

Relatiegeschenken zijn ideaal om te bezorgen bij verschillende soorten gelegenheden: alles hangt af van het doel en het type artikel. Het bezoeken van beurzen en soortgelijke evenementen kan bijvoorbeeld een goede gelegenheid zijn om uzelf bekend te maken, niet alleen met de stand, maar ook door geschenken te geven zoals een bluetooth koptelefoon, flesjes of snoepjes, voor iedereen die in de buurt komt. Ten slotte zijn ze een uitstekende manier om werknemers te motiveren en welkom te heten bij nieuwe aanwervingen.

Wat is de levertijd van deze artikelen met logo?

De levertijd van onze bestellingen ligt doorgaans tussen de 7 en 10 werkdagen. Deze tijd moet altijd worden gerekend vanaf de definitieve goedkeuring van het grafische voorbeeld dat we zullen opsturen van het product in zijn definitieve versie. Als u ervoor kiest om producten zonder bedrukking te kopen, wordt dit verlaagd, omdat u een directe aankoop kunt doen. Deze dagen kunnen variëren afhankelijk van het geselecteerde item. Daarnaast hebben we een spoedverzending. Contacteer ons om de voorwaarden te ontdekken.

Is er een minimale afname voor deze artikelen?

Jazeker, voor onze gehele catalogus geldt een minimale afname, dit heeft te maken met onze gespecialiseerde productie en bedrukking. Voor kleine oplages zou dit per product erg duur zijn. Deze minimale afname is ingesteld om een goede prijs te kunnen bieden. Daarbij geven we voor grotere bestellingen, kwantumkorting, wat de prijs per product voor grote bestellingen goedkoper maakt.


★ Reviews