In ons assortiment aan reclame gadgets voor bedrijven zijn deze items moeilijk in een hokje te plaatsen. Dit zijn namelijk originele gadgets. Gadgets waar jij jouw team of klant ongetwijfeld onwijs blij mee gaat maken. Ieder item is te voorzien van een logo. Perfect voor de eigen merchandising of altijd in de gedachten van je klant te blijven. Van luchtbevochtigers tot aan een drone: wij hebben het! Of wat dacht je van een decoratieve lichtdoos om ieder saai kantoor mee om te toveren?

4 artikel(en)

 • Camera voor publiciteit tijdens evenementen kleur zwart

  Camera Action

  Camera voor publiciteit tijdens evenementen
  Een sportieve camera om als relatiegeschenk aan je klanten te geven tijdens reclamecampagnes en bedrijfsevenementen. Te bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 16,14
 • Te bedrukken micro SD-kaart kleur doorzichtig

  Micro SD-kaart van 8GB

  Te bedrukken micro SD-kaart
  Geef je klanten deze micro SD-kaart van 8G bedrukt met het logo van je bedrijf. Ideaal als reclame artikel of relatiegeschenk voor promotioneel gebruik

  Prijs vanaf: € 5,96
 • 3-in-1 luchtbevochtiger voor reclame

  Luchtbevochtiger Moods

  3-in-1 luchtbevochtiger voor reclame
  Deze gadget is een origineel relatiegeschenk voor je klanten. De design luchtbevochtiger is voorzien van een lamp, ventilator en USB-aansluiting.

  Prijs vanaf: € 10,42
 • Drone met camera voor klanten

  Drone Pocketwing

  Drone met camera voor klanten
  Deze drone, die zelfs video kan opnemen, is een perfect relatiegeschenk als je graag de aandacht van een jong publiek op je merk wilt vestigen.

  Prijs vanaf: € 37,64

4 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >